Budget Sailing Turkey


GBR

D

FR

NL

TR

Jachten » Aloa 27 - Comet 1050 - Gib'Sea 33 - Oceanis 331 - Oceanis 361- Sun Odyssey 36.2 - Oceanis 381 - Sun Odyssey 40.3 - Bavaria 41 Holiday


Introductie

Jachten

Bareboat

Flottielje

Göcek en omgeving

Prijzen

Travel Options

Over Ons

Contact

Cruising Association

Karayel Yachting Ltd.
is lid vanhet Turkse Ministerie van Tourisme; Yacht Charter Licentie Nr: 136

Karayel Yachting is lid van de Deniz Turizm Birligi

Klik op "weersverwachting" voor het weer in Göcek
Klik hier voor de weersverwachting in Göcek en omgeving

De Oceanis 331 (2 cabin)

De Oceanis 331 (bouwjaar 2000) is een comfortabel en gemakkelijk te zeilen Beneteau jacht. Alle zeilen kunnen vanuit de ruime kuip bediend worden.

Ze is uitgerust met stuurwiel, elektrische ankerlier, een zogenoemde "lazy jack" voor het grootzeil, elektrische koelkast, stuurautomaat en GPS.

.de Oceanis 331 van binnen
Bijzonderheden v/d Oceanis 331
Lengte o.a. 10.35 m
Lengte waterlijn 9.25 m
Breedte 3.45 m
Diepgang 1.60 m
Slaapplaatsen 4 to 6
Stahoogte 1.97 m
Waterverplaatsing 4,500 kg
Zeiloppervlak 92 m2
Ballast 1,400 kg
Motor Yanmar 27 Hp
Water tank 160 L
Brandstof tank 65 L
Brandstof tank 50 L

De Accommodatie

De Oceanis 331 heeft een prettige indeling. De kombuis bevindt zich aan bakboordzijde en beschikt over een 3-pits gasstel plus oven, elektrische koelkast, afwasbak met kastje en afvalbak onderin. Aan stuurbordzijde bevindt zich de douche- en toiletruimte met warm en koud stromend water en elektrische doucheafvoer. Ze beschikt verder over een voorkajuit met twee-persoonsbed en een naar maatstaven zeer ruime achterkajuit en een comfortabele zithoek waarvan de zitbank omgebouwd kan worden tot nog een twee-persoons bed.

Uitrusting van de Oceanis 331

Stuurwiel, Raymarine log- en dieptemeter, stuurautomaat, GPS, elektrische ankerlier, 220 V walaansluiting, 12 V contact, basis navigatie materiaal (zoals kaarten, boordboek etc.), basis veiligheids uitrusting (zoals zwemvesten, reddingsvlot, brandblussers etc.). Het jacht is verder uitgerust met een bimini, dekdouche, marifoon, radio en CD speler met luidsprekers in de kuip, holdingtank en wordt geleverd met een bijbootje.
Voor meer details, klik a.u.b. op "inventarislijst".


Zeilen met de Oceanis 331

De Oceanis 331 heeft een zeiloppervlak van in totaal 92 m2, verdeeld over grootzeil en rolgenua. Het grootzeil is voorzien van een zogenoemd "lazy jack" en heeft een één-lijn reefsysteem. Beide zeilen kunnen vanuit de kuip bediend worden. Het jacht is voorzien van een ingebouwde Yanmar dieselmotor met een capaciteit van 27 PK.


info@budgetsailingturkey.com