Budget Sailing Turkey


GBR

D

FR

NL

TR

Jachten » Aloa 27 - Comet 1050 - Gib'Sea 33 - Oceanis 331 - Oceanis 361- Sun Odyssey 36.2 - Oceanis 381 - Sun Odyssey 40.3 - Bavaria 41 Holiday


Introductie

Jachten

Bareboat

Flottielje

Göcek en omgeving

Prijzen

Travel Options

Over Ons

Contact

Cruising Association

Karayel Yachting Ltd.
is lid vanhet Turkse Ministerie van Tourisme; Yacht Charter Licentie Nr: 136

Karayel Yachting is lid van de Deniz Turizm Birligi

Klik op "weersverwachting" voor het weer in Göcek
Klik hier voor de weersverwachting in Göcek en omgeving

De Comet 1050 (2 kajuiten)

De Comet 1050 (2-7 pers) is een elegant kajuitzeiljacht van Italiaanse makelij. Hoewel met de productie al een aantal jaren geleden gestopt is, varen er nog altijd vrij veel van rond op de Middellandse Zee.

Het is een sportief, soepel en snelvarend schip, dat bovendien door zijn indeling veel ruimte en comfort biedt.de Comet 1050 van binnen
Bijzonderheden v/d Comet 1050
Lengte o.a. 9.60 m
Lengte waterlijn 8.60 m
Breedte 3.30 m
Diepgang 1.65 m
Slaapplaatsen 6 / 7
Stahoogte 1.9 m
Waterverplaatsing 5,000 kg
Zeiloppervlak 60 m2
Ballast 1,800 kg
Motor Bukh 24 Hp
Water tank 375 L
Brandstof tank 85 L

De Accommodatie

De Comet 1050 biedt vergeleken met de Aloa meer ruimte en comfort en dit geldt zeker voor haar binnenruimte. Wat dit betreft is ze zeer geschikt om op de iets koelere avonden in het voor- of naseizoen gezellig binnen te vertoeven.

Ze beschikt over een ruime salon met een gezellige zithoek waarvan de bank aan stuurboord zonder enige moeite omgebouwd kan worden tot een dubbelbed. De bank aan bakboord doet dienst als eenpersoonsbed. De "halve" tafel in het midden kan uitgeklapt worden tot een grote tafel, waar je zowat met zijn achten aan kunt eten!

In de achterkajuit is slaapplaats voor twee personen en de voorpunt biedt ruimte voor nog eens twee slapers. Kortom: een ideale boot voor een grotere groep mensen. Tussen salon en voorpunt bevindt zich een toilet- en doucheruimte met wasbak en handdouche, hiertegenover is een hangkast. Een tweede hangkast bevindt zich in de achterkajuit.

Aan stuurboord is het kombuis met een elektrische koelkast (die op de motor loopt), een dubbele afwasbak en een drie-pits gasstel plus oven, die uitnodigt tot creatieve lunches en diners!

Uitrusting aan boord

Autohelm dieptemeter en log, verrekijker, kaarten, standaard navigatie- en veiligheidsuirrusting, koelkast, zwemvesten en alles wat u zoal nodig zult hebben op uw trip. Al onze jachten zijn uitgerust met een marifoon om contact op te nemen met onze basis of het moederschip. Ook is er over het algemeen een goede GSM verbinding


Budget Sailing Turkey Budget Sailing Turkey


Zeilen met de Comet 1050

De Comet 1050 is een rank scheepje van 10.50 m lang, 3.85 m breed en 5.000 kg zwaar.
Door haar niet te brede achterkant, "slanke lijn" en de optimale verhouding tussen lengt en breedte beschikt ze over uitstekende (vooral hoog aandewindse) zeileigenschappen.

Onder andere door de helmstokbesturing is ze gemakkelijk te zeilen en zeer geliefd bij een ieder die eenmaal met haar gezeild heeft. Ze heeft een zeiloppervlak van in totaal 60 m2, verdeeld over grootzeil en rolgenua en is voorzien van een ingebouwde Bukh dieselmotor met een capaciteit van 24 PK.

info@budgetsailingturkey.com