Budget Sailing Turkey


GBR

D

FR

NL

TR

Jachten » Aloa 27 - Comet 1050 - Gib'Sea 33 - Oceanis 331 - Oceanis 361 - Sun Odyssey 36.2 - Oceanis 381 - Sun Odyssey 40.3 - Bavaria 41 Holiday


Introductie

Jachten

Bareboat

Flottielje

Göcek en omgeving

Prijzen

Travel Options

Over Ons

Contact

Cruising Association

Karayel Yachting Ltd.
is lid vanhet Turkse Ministerie van Tourisme; Yacht Charter Licentie Nr: 136

Karayel Yachting is lid van de Deniz Turizm Birligi

Klik op "weersverwachting" voor het weer in Göcek
Klik hier voor de weersverwachting in Göcek en omgeving

De Aloa 27 (1 kajuit

De Aloa 27 (1 cabin) is van oorsprong een Frans schip dat door de Nederlandse ontwerper Frans Maas herzien werd voor "mooiweer zeilen" in het Middellandse Zee gebied.

Een plezierig en makkelijk te zeilen schip, dat door zijn praktische indeling en ruime kuip plaats biedt aan maximaal 5 personen.

Bijzonderheden v/d Aloa 27
Lengte o.a. 7.60 m
Lengte waterlijn 7.10 m
Breedte 2.80 m
Diepgang 1.45 m
Slaapplaatsen 4 to 5
Stahoogte 1.82 m
Waterverplaatsing 2,700 kg
Zeiloppervlak 37 m2
Ballast 950 kg
Motor Yanmar 18 Hp
Water tank 250 L
Brandstof tank 35 L

De Accommodatie

De inrichting van de Aloa is eenvoudig maar zeer praktisch.

De salon heeft twee banken met een uitklapbare tafel in het midden, met genoeg zitruimte voor 4 a 5 mensen. De salonbank aan stuurbord is om te bouwen tot een tweepersoons bed. Bovendien bevindt zich in het verlengde van deze bank de zogenaamde "hondenkooi", die eventueel plaats kan bieden aan een zesde slaper!

Aan bakboord bevindt zich het kombuis met een tweepits gasstel, een afwasbakje en een ruime koelbox die met ijsstaven gekoeld wordt.

(ijs is in alle havens verkrijgbaar en wordt op verzoek naar de boot gebracht)

In de voorpunt bevindt zich achter een schuifdeur een tweepersoons bed. Voor deze deur bevindt zich aan stuurboord het toilet met een uitschuifbaar wasbakje en daartegenover aan bakboord een hangkast.

Uitrusting aan boord

Autohelm dieptemeter en log, verrekijker, kaarten, standaard navigatie- en veiligheidsuirrusting, ijsbox, zwemvesten en alles wat u zoal nodig zult hebben op uw trip. Al onze jachten zijn uitgerust met een marifoon om contact op te nemen met onze basis of het moederschip. Ook is er over het algemeen een goede GSM verbinding
Zeilen met de Aloa 27

De charter yacht Aloa 27 is een soepel zeilend, zeewaardig kajuitzeiljacht van 8,60 m lang en 2,85 m breed. Ze weegt slechts 3000 kg en blijft hierdoor gemakkelijk hanteerbaar, zelfs bij een mislukte aanleg manoeuvre!

Het totale zeiloppervlak bedraagt 37 m2 , verdeeld over het grootzeil en de rolgenua. Het grootzeil wordt met twee grootschoten op het kajuitdak gevoerd, waardoor de kuip vrij blijft. Ze is voorzien van een ingebouwde Yanmar dieselmotor van 18 PK.

info@budgetsailingturkey.com