Budget Sailing Turkey


GBR

D

FR

NL

TR

Zeilen met kinderen


Introductie

Jachten

Bareboat

Flottielje

Göcek en omgeving

Prijzen

Travel Options

Over Ons

Contact

Cruising Association

Karayel Yachting Ltd.
is lid vanhet Turkse Ministerie van Tourisme; Yacht Charter Licentie Nr: 136

Karayel Yachting is lid van de Deniz Turizm Birligi

Klik op "weersverwachting" voor het weer in Göcek
Klik hier voor de weersverwachting in Göcek en omgeving

Zeilen met kinderen is echt aan te raden, zelfs als ze nog klein zijn!

De natuur, de zee, het mooie weer, het avontuur om op een “heuse boot te wonen”, dit alles draagt bij tot een hele bijzondere vakantie ervaring.
De iets oudere kinderen eindelijk een keertje weg van televisie en computer versterkt naar zeggen van de vele ouders die in de loop der jaren bij ons zijn komen zeilen de familiebanden enorm!

Vooral met kleine kinderen is het zeker noodzakelijk om de afstanden wat aan te passen en Göcek en omgeving met zijn ontelbare baaitjes en ankerplaatsen is hiervoor bij uitstek de ideale plek. Anderzijds zijn de vaaruren in de middag een goede gelegenheid om een middagslaapje te doen en kinderen vallen doorgaans makkelijk in slaap op een licht deinende boot. Bij aankomst hebben ze dan weer volop energie om eindeloos te spelen en te zwemmen en het bijbootje komt dan zeker goed te pas.

Veiligheid

Het is zaak tijdens het zeilen de kinderen in de kuip te houden. Een “maxi-cosy”kan gemakkelijk bevestigd worden en biedt de baby haar eigen VIP plaatsje.
We kunnen een net rond de reling van de boot bezorgen en hebben ook enkele kinderzwemvesten in voorraad. Wel is het nuttig om vooraf even het gewicht van de kinderen door te geven.
Vooral met kleinere kinderen is het verstandig om in ieder geval twee volwassenen aan boord te hebben.

Ook raden we aan verstandig te zijn met bepaalde etenswaren: de halve meloen gevuld met ijs die ze je onderweg proberen te verkopen ziet er misschien heerlijk uit, maar het is toch af te raden.


info@budgetsailingturkey.com