Budget Sailing Turkey


GBR

D

FR

NL

TR

Introductie

Jachten

Bareboat

Flottielje

Göcek en omgeving

Prijzen

Travel Options

Over Ons

Contact

Cruising Association

Karayel Yachting Ltd.
is lid vanhet Turkse Ministerie van Tourisme; Yacht Charter Licentie Nr: 136

Karayel Yachting is lid van de Deniz Turizm Birligi

Klik op "weersverwachting" voor het weer in Göcek
Klik hier voor de weersverwachting in Göcek en omgeving


Zeiljacht verhuur en flottielje zeilvakanties langs de Turkse kust met Budget zeilen Turkije!

Bij Budget Sailing Turkije kun je een goed onderhouden jacht huren tegen een echte budget prijs!

Budget Sailing Turkije is een klein familiebedrijf gevestigd in het havenplaatsje Gocek, slechts een half uur verwijderd van de internationale luchthaven Dalaman.
Van hieruit vaar je direct een prachtige archipel van eilandjes, baaien en inhammen binnen met diverse historische bezienswaardigheden.

De boten waarmee we varen zijn de Aloa 27 een gemakkelijk te zeilen jacht voor een klein gezin, een of twee stellen of een groepje jongelui.
Onze Comet 1050 biedt met zijn twee cabines en ruime salon plaats aan maximaal 7 personen.
De Gib’Sea 31 en De Oceanis 331 beschikken over 2 hutten met 4 slaapplaatsen, een grote salon met ruime kombuis, een toilet met douche en bieden voldoende plaats en comfort voor een crew van 4 personen, eventueel 6 personen
Sun Odyssey 36 beschikt over 2 hutten met 6 slaapplaatsen, een grote salon met ruime kombuis, een toilet met douche en biedt voldoende plaats en comfort voor een crew van max. 6 personen.
Sun Odyssey 40.3 beschikt over 2 hutten met 4 slaapplaatsen, een grote salon met ruime kombuis, een toilet met douche en biedt voldoende plaats en comfort voor een crew van max. 6 personen.
De Oceanis 381 en De Oceanis 361 beschikken over 3 hutten met 6 slaapplaatsen, een grote salon met ruime kombuis, een toilet met douche en bieden voldoende plaats en comfort voor een crew van max. 6 personen.
De Bavaria 41 Holiday beschikt over 4 hutten met 8 slaapplaatsen, een grote salon met ruime kombuis, twee toiletten met douche en biedt voldoende plaats en comfort voor een crew van max. 8 personen.

Budget Sailing Turkey Ofis

het kantoor van Budget Sailing Turkije

Low budget sailing turkey flotila in Göcek

de Budget Sailing flottielje onderweg naar Göcek

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Göcek vlaktegenover de gemeentekade.Bezoek onze stand op de LONDON BOAT SHOW 2017
Stand No:E024info@budgetsailingturkey.com