Budget Sailing Turkey


GBR

D

FR

NL

TR

Over Ons


Introductie

Jachten

Bareboat

Flottielje

Göcek en omgeving

Prijzen

Travel Options

Over Ons

Contact

Cruising Association

Karayel Yachting Ltd.
is lid vanhet Turkse Ministerie van Tourisme; Yacht Charter Licentie Nr: 136

Karayel Yachting is lid van de Deniz Turizm Birligi

Klik op "weersverwachting" voor het weer in Göcek
Klik hier voor de weersverwachting in Göcek en omgeving

Budget Sailing Turkije wordt vertegenwoordigd door Karayel Yachting Ltd., een klein familiebedrijfje beheerd door Hasan en Wilma Simsek.
Een trouw en onmisbaar medewerker in het bedrijf is de jongste broer van de familie Simsek, Aziz Simsek

Hasan's voorliefde voor boten en het zilte nat loopt al terug tot 1974 toen hij als veertienjarige zijn opleiding bij de Turkse marine begon en waar hij na 12 jaar afscheid nam als luitenant ter zee.

Na hun trouwen vestigden zij zich in 1989 in Göcek waar Hasan base-manager werd van een bekende Turkse chartermaatschappij. Tegelijkertijd was hij de vertegenwoordiger voor Göcek van de Eastern Mediterranean Yacht Rally.

Dit werk heeft hij jaren met enthousiasme en plezier gedaan.

Tijdens een periode van afwezigheid uit het jachtgebeuren, heeft hij in de functie van derde stuurman op een Nederlandse tanker gewerkt en in dit kader diverse diploma's gehaald zoals Eerste Hulp, Overlevingstraining, Advanced Fire Fighting e.a.

Met deze brede kennis en ervaring was het niet meer dan logisch om uiteindelijk een geheel eigen bedrijf te starten : Budget Sailing Turkey

Gocek Head Office


Ook Wilma is in de prachtige omgeving rond Gocek als vanzelf de bootjeswereld ingerold: eerst als hostess bij OCC Yachting, daarna als co-manager van een restaurant/bungalow complex in een van Gocek's marina's, vervolgens als hostess alias "eerste maat" op een luxueus Amerikaans jacht en uiteindelijk als partner in het eigen bedrijf.

Aziz heeft in 1996 aan de universiteit van Mersin zijn studie voor toeristisch medewerker afgerond. Vervolgens heeft hij twee seizoenen lang in een van de grotere marina's gewerkt totdat hij besloot naar London te gaan om daar diverse cursussen Engels te volgen . Uiteindelijk heeft hij daar enkele jaren gewoond en gewerkt totdat hij in 2003 naar Turkije terugkeerde en medewerker werd van Budget Sailing Turkey.

We heten u dan ook van harte welkom bij:

Budget Sailing Turkey

en

Gocek'te goruselim! (Tot ziens in Gocek!)

Wilma and Hasan Simsek

Aziz Simsek

info@budgetsailingturkey.com